CHARITA KAPLICE - Charitativní výstava obrazů za podpory Nadace Divoké husy

Ve dnech 4. 7. 2013 - 18. 7. 2013 se konala v Kaplici (předsálí nově upraveného kina) Charitativní výstava obrazů.

Tyto obrazy Charitě Kaplice věnovalo Volné sdružení umělců jižních Čech pod vedení pana Josefa Balka.

Zahájení výstavy nám svým vystoupením zpříjemnili: mažoretka Gabriela Skamenová a hudební skupina ZASE POZDĚ ze Základní školy Malonty pod vedením paní učitelky Bartošové.

Celkový výtěžek probíhající akce byl Kč 15.900,--. Tuto částku nám na základě odsouhlaseného záměru zdvojnásobí Nadace Divoké husy.

Touto cestou děkujeme všem, kteří se na akci podíleli a kteří nás nejen podpořili nákupem obrazů ale i finančními dary. Poděkování patří také našim sponzorům mezi které patří: JEDNOTA Kaplice, Společné stravování Kaplice, IPEMA Kaplice, Foitl- Řeznictví a uzenářství Velešín, MOKA cukrárna Velešín, Stavitelství Milan Turnhöfer, Kořánová-Potřeby pro domácnost Kaplice, Feslová-Drogerie TETA Kaplice.

Mgr. Ivana Žáčková

ředitelka Charity Kaplice