Finanční zdroje

Je Vám blízká či Vás oslovila činnost naší organizace a chtěli byste ji podpořit?

Finanční podpora

Můžete zaslat finanční příspěvek na náš účet č. 259580227/0300

Váš příspěvek bude věnován na podporu služby podle Vašeho přání nebo obecně na podporu činnosti naší organizace. Po domluvě s Vámi sepíšeme darovací smlouvu.

Nefinanční podpora

Naší organizaci můžete pomoci také materiálním darem, službou nebo svými nápady a podněty. Kontaktujte nás.

Dobrovolná práce

Zaujala Vás naše činnost a chtěli byste se spolupodílet na činnosti dobrovolnou prací? Neváhejte a kontaktujte nás.
Stanete-li se dobrovolníkem, sepíšeme s Vámi smlouvu o dobrovolné práci.

Vámi poskytnutá pomoc nám pomůže udržet, rozšířit a zkvalitnit služby, které poskytujeme.

Všem dárcům děkujeme !!!

Financování CHPS Velešín

VÝTĚŽEK Z ADVENTNÍCH TRHŮ VE VELEŠÍNĚ

Jako každoročně ožil před Vánocemi Velešín tradičními adventními trhy. Na jeho přípravách, samotném průběhu a celkové atmosféře se podílelo několik dobrovolníků a prodejců, řada spolků či jiných sdružení a v neposlední řadě také mnoho návštěvníků a kupujících.

Charita Kaplice děkuje sponzorům a dárcům roku 2015

Stejně jako v předchozích letech tak i letos se našli dárci a sponzoři, kteří se nás rozhodli podpořit.

Kalendář 2015 - dobové pohlednice

Kalendář 2015

Kaplice na dobových pohlednicích

nástěnný kalendář - 14 listů

cena 150,- Kč za 1 kus

Kalendář prodává Charita Kaplice, Náměstí 42

„Druhý letní festival regionu Pomalší“

Dne 14.6.2014 pořádá město Velešín již druhý letní festival regionu Pomalší. Bude zde k vidění tradiční jarmark a ukázky řemeslných prací, na své si také přijdou milovníci kulinářského umění, kteří budou moci ochutnat různé druhy placek. Celou touto akcí bude návštěvníky provázet bohatý kulturní program v podobě vystoupení hudebních skupin, divadelního souboru či roztleskávaček.

Výnos letošní sbírky zlomil dosavadní rekord

Dárci charitní Tříkrálové sbírky byli i letos ke koledníkům štědří. Do zapečetěných pokladniček a prostřednictvím DMS věnovali celkem přes 82 milionů korun. Výtěžek pomůže zejména lidem v nouzi a s postižením, nemocným a seniorům. Část výnosu jde na humanitární pomoc.

CHARITA KAPLICE DĚKUJE

Charita Kaplice děkuje za věnování výtěžku z Adventního charitativního trhu.

POMOC PŘI  POVODNÍCH

V rámci humanitární pomoci při letošních povodních pomohla naše organizace čtyřem rodinám postiženým povodněmi. Mezi poškozené byly rozděleny finanční prostředky v celkové výši Kč 370.000,--.

Den Charity představí široké veřejnosti služby pro lidi v nouzi

Dny otevřených dveří, výstavy a prezentace, hudební vystoupení a divadelní představení pro děti i dospělé, ale také děkovné bohoslužby a další akce pro širokou veřejnost. Taková je nabídka tradiční kampaně Den Charity, která proběhne na mnoha místech v celé ČR.

CHARITA KAPLICE - Charitativní výstava obrazů za podpory Nadace Divoké husy

Ve dnech 4. 7. 2013 - 18. 7. 2013 se konala v Kaplici (předsálí nově upraveného kina) Charitativní výstava obrazů.

Týdne Charity a Den otevřených dveří sociální služeb pro osoby se zdravotním postižením

Dne 18. 6. 2013 se konalo zahájení Týdne Charity a Den otevřených dveří Sociální rehabilitace Tolerance a Sociálně terapeutické dílny Kolbenka