Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Účel sbírky:

podpora sociálních služeb, které pomáhají společensky znevýhodněným osobám

č. ú: 259580227/0300
datum zahájení:
1. srpna 2013
datum ukončení: na dobu neurčitou

více informací

NADACE DIVOKÉ HUSY

Nové webové stránky Poradny pro cizince a migranty v Č. Budějovicích

Diecézní charita Č.Budějovice spustila nové webové stránky Poradny pro cizince a migranty. Na webu naleznete informace pro cizince, informace o činnosti poradny, vzdělávání cizinců, ....atd.

více naleznet na www.cizincicb.charita.cz

Webové stránky o důchodové reformě

Ministerstvo práce a sociálních věcí spustilo nový web o důchodové reformě. Na adrese http://duchodovareforma.mpsv.cz občané najdou přehledně a srozumitelně vysvětleno vše podstatné, co se reformy penzí týká. Stránky jsou členěny do tematických kategorií a přinášejí přehled nejdůležitějších změn, které začnou platit po startu reformy od ledna 2013. Zařazeny jsou také časté dotazy související s penzijní reformou, důležité odkazy či slovníček nejdůležitějších pojmů.

Týden charity

Srdečně zveme všechny dobrovolníky, příznivce Charity a zaměstnance Farních, Oblastních a Městských charit,  na slavnostní zahájení Týdne charity pořádané s Jihočeským  krajem dne 7.6.2012 v 9,30 hodin.

MPSV spustilo informační kampaň k sociální reformě

V rámci této kampaně byl spuštěn i nový web  nazvaný Sociální reforma – změny 2012, kde lze najít informace o všech důležitých změnách připravovaných v sociální oblasti.

Oslava - 20. výročí založní Diecézní a Městské charity v Č.Budějovicích

Přijměte srdečné pozvání na oslavu konající se u příležitosti 20. výročí založení Diecézní a Městské charity České Budějovice, která se koná dne 24. listopadu 2011 od 17. hod. v koncertní síni Otakara Jeremiáše. Těšíme se na setkání s Vámi.“

Pozvánka na akreditovaný seminář ve Volšovech

9.9.-10.9.2011 Seminář "Práce sklienty s Alzheimerovou chorobou" - Oblastní charita Sušice. Dvoudenní seminář s holandským lektorem pro sociální pracovníky, pracovníky v sociálních službách, zdravotní sestry a sociálně zdravotní personál. Více informací na OCH Sušice

Setkání v Hartmanicích u Sušice 16.8.2011

Srdečně Vás zveme na každoroční setkání v Hartmanicích u Sušice. Pozvánka na setkání