Zveme Vás na Adventní trhy!

Ve dnech 29. a 30.11.2018 v Kaplici na náměstí a 2.12.2018 ve Velešíně. Přijďte se s námi naladit na advent!

Dny Charity v Kaplici 2018

Oslavte s námi Dny Charity.

SR Tolerance - práce na farní zahradě

Letos, stejně jako minulý rok, uvítali klienti a pracovníci SR Tolerance první slunečné dny prací na farní zahradě. Na letošní sezonu jsme se důkladně připravili. Pořídili jsme si nové zahradní nářadí: motyčky, hrábě, rýče, konve na zalévání, dokonce i novou sekačku. Děkujeme místnímu faráři P. Pavlu Šimákovi za poskytnutí části pozemku za budovou fary, který k nácvikům práce na zahradě využíváme již několik let. Kromě prostoru k zahradničení jsme měli na pozemku možnost umístit i venkovní posezení a gril.

Pracovníka/pracovnici v sociálních službách  do služby Sociální rehabilitace Tolerance

Charita Kaplice přijme

Pracovníka/pracovnici v sociálních službách do služby Sociální rehabilitace Tolerance

Pracoviště: Kostelní 128, 382 41 Kaplice, dále v rámci terénní služby v oblasti ORP Kaplice

Kontaktní osoba: Petr Šípek - vedoucí sociální služby Sociální rehabilitace Tolerance

Pracovní úvazek: 1,0 (plný), doba určitá s možností prodloužení, po – pá od 7:30 do 16:00 hodin

Minimální stupeň vzdělání: SOU, SŠ ukončené maturitní zkouškou (v souladu se zákonem 108/2006 Sb., o soc. službách), výhodou je absolvování kurzu pracovníka/ce v soc. službách

Nástup možný: od 1. září 2017

Platové ohodnocení:  14.500 - 18.000 Kč/měsíc

ADVENTNÍ TRH VE VELEŠÍNĚ

Tradiční součástí Adventních trhů ve Velešíně jsou i pracovnice Charity Kaplice. Nejinak tomu bylo i letošní rok

Příběh Petra, aneb neuvěřitelný posun

Při mé práci sociálního pracovníka se zamýšlím nad úspěchy v mojí praxi a nad tím, co mi v ní pomáhá. Ráda bych se s Vámi podělila o mé zkušenosti a o jeden příběh, který je motivací mé práce.